Luchtverfrisser BlackSatino navulling Qlash 225ml 6 pot

€81,69 zakelijk excl. BTW
€103,79 particulier incl. BTW
Verkoopeenheid: doos


Om dit product toe te voegen aan uw winkelmand moet u ingelogd zijn. Inloggen.

U wordt doorverwezen naar de hoofdwebsite van Multi-Office.
https://multi-office.nl

Nog geen account? Account aanmaken.

Beschrijving

  • BlackSatino Qlash luchtverfrisser levert een exclusieve geurbeleving. *Geen standaard toiletgeuren, maar speciaal ontwikkelde parfumvoor BlackSatino toiletruimtes. *Creëer een hogere geurbeleving door SparQ en Qlash met elkaar af te wisselen.
  • Het reukorgaan van toiletbezoekers blijft hierdoor geprikkeld met een positief effect op de totale toiletbeleving. *Qlash heeft een topnoot van citrus die zorgt voor een frisse geur, versterkt door het bloemige karakter van de hartnoten bestaande uit o.a. jasmijn. De zoete, poederachtige tonen worden gecombineerd met de oriëntaalse geuren uit de basisnoten van de Qlash die bestaan uit musk, cedar en patchouli. Door deze combinatie is de Qlash een exotische, warme en sensuele geur.
  • DeQlash parfums in de BlackSatino zepen, toiletbrilreiniger en luchtverfrissers zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze 100% veilig zijn voor mens en milieu. *Het luchtverfrissingsysteem werkt vrij van elektronica en batterijen en past daarmee perfect binnen de duurzame filosofie van BlackSatino.

Extra informatie

Merken

BLACKSATINO

Barcode: 1~Doos~8710561006305
Oemcode: 332240